Leverancier van o.a. 

KVK nr: 54256496
BTW nr: 1405.44.835.B.01

 

Welkom op de website van Pride sportswear

 

Leverancier van diverse sportkleding en materialen. Dealer van o.a. het merk Patrick, huidig kledingsponsor van NAC Breda en sind 1 juli 2012 tevens leverancier bij r.k.v.v. DIA uit Teteringen. Kijk voor het volledige assortiment op www.patrick.eu en stuur een mail naar info@pridesportswear.nl voor bestellingen of informatie. Wij leveren binnen 3 werkdagen (m.u.v. bedrukte kleding). Pride sportswear ontzorgt uw club, de sponsoren en zelfs uw leden daar waar het gaat om sponsorkleding, materialen voor uw club of zelfs privekleding voor uw leden.

Wilt u als vereniging ook uw kleding uit besteden en uw leden er professioneel bij laten lopen? Uw club een uitstraling geven zoals NAC Breda? Mail dan voor een vrijblijvende afspraak naar: info@pridesportswear.nl of bel met 06-53670813

Pride sportswear heeft speciaal voor de leden van r.k.v.v. DIA een kledinglijn samengesteld, verkrijgbaar bij Bikes & Sport te Teteringen of te bestellen via deze website. Wilt u als sponsor kleding bestellen, neem dan contact met ons op en wij nemen alles voor u uit handen: van kleding keuze, tot passen, tot bestellen tot drukken en bij u thuis afleveren.