Leverancier van o.a. 

KVK nr: 54256496
BTW nr: 1405.44.835.B.01

Coach Jas Patrick

€ 69,95
Omschrijving

Patrick Coachjas voor de koude wintermaanden langs de lijn inclusief DIA logo.

DIA Coachjas. Nieuwe collectie! Verkrijgbaar in donker blauw of Zwart. Winkelprijs op de site van Patrick: 89 euro.

LET OP: NIET VERKRIJGBAAR IN DE WINKEL BIKES & SPORT, te bestellen via deze website. DIA leden krijgen korting op DIA collecties. Coachjas inclusief DIA logo op de borst.

 

Zoekwoorden tbv zoekmachine:

voetbalkleding sponsorshirts voetbal rkvv DIA kledinglijn sportkleding Patrick sportmerk Pridesportswear voetbalshirts voetbalschoenen voetbalbroekje

 Geachte website bezoeker, lid van rkvv DIA. 

Pride Sportswear DE kledingleverancier van RKvv DIA. Hierdoor heeft de club haar eigen kledinglijn van het sportmerk Patrick. Patrick is de huidig kledingsponsor van ondermeer Top Oss en FC Zwolle. De kleding is verkrijgbaar via deze speciaal voor de vereningen ontworpen website of in sportzaak Bikes & sport aan de Oosterhoutseweg in Teteringen waar DIA een eigen Clubcorner heeft.

Standaard verzorgt DIA voor iedere speler een wedstrijdshirt. De verplichtte zwarte kousen en het DIA broekje kun je in de winkel of via deze website bestellen.

Een team aankleden als sponsor? Ook dit loopt ALTIJD via Pride Sportswear. Pride sportswear sponsort de vereniging met een jaarlijkse kleding bijdrage. Het is daarom verplicht om de wedstrijdkleding via Pride aan te schaffen. Stuur een email naar info@pridesportswear.nl  Wij leveren binnen 3 werkdagen (m.u.v. bedrukte kleding) en nemen de sponsor alle zorg uit handen. (juiste kledingmaat opnemen, BTW facturatie, bedrukking, logo's ect etc.) Naast wedstrijdkleding kun je ook op de site of in de winkel de speciale DIA trainingskleding bestellen. 

Naast de standaard DIA collectie kunt u ook tegen kortingen, Patrick kleding bestellen via deze site van Pride sportswear. Kijk op Patrick.eu en kies uw product. Mail uw keuze door naar info@pridesportswear.nl en wij zullen de bestelling voor u plaatsen. Levertijd is slechts 3 werkdagen! Rechtsteeks op Patrick.eu bestellen is voor particulieren niet moeglijk.